Európa új monogramja: CE azaz Conchita Europe

Az Euroviziós Dalfesztivál alapvetően már régóta nem a dalokról, hanem az egymással barátságosConchita Wurst mg_4643  vagy épp barátságtalan népek szavazási szokásairól szól. Ami viszont a 2014-es koppenhágai fesztivál döntőjén történt az minden képzeletet felülmúlt. Az Európát elért totális agymosás  szinonimáját tegnaptól nem manipulációnak, átnevelésnek, szellemi zombizmusnak vagy terrornak hanem egyszerűen és művésznéven Conchita Wurst-nak hívják.

A “hölgy” által előadott totálisan középszerű nóta, a totálisan középszerű énekléssel fűszerezve teljesen felejthető lett volna, ha női ruhában nem egy szakállas úriember dalolja el. De mert így történt, Európának reagálnia kellett erre  az új jelenségre, és meg is tette.
Európa az állítólagos szavazással a “tolerancia” világbajnoka lett.   Olyan mélykatolikus országok, mint Olaszország vagy Spanyolország  a helyi tévécsatornák, és a rendezők szerint  a szakállas nőnek adták az első helyet.

Ne firtassuk, hogy ezek az “ország-szavazatok” valójában hány sms-t jelentettek, azt se firtassuk ki és hogyan számolja össze, értékeli és ellenőrzi azokat, és azt se firtassuk hányan kapcsolják ki a tévét vagy váltanak más csatornára, mert  egy dolog a lényeg: A döntés megszületett és az adott ország ezt a döntést kürtöli világgá. Íme a totális végeredmény:  az osztrák elnök a győztes lánnyal.

conchita-10277418_10152479138828453_3692323966484499000_n

Annyit biztosan megállapíthatunk, hogy a másság elutasításától  és intolerancia bélyegétől való félelem  ennél a szavazásnál mindent felülírt. Pontosan ez bizonyítja mennyire eredményesnek és hatékonynak bizonyult az Európában évtizedek óta szisztematikusan  felépített agymosás.  Hogyan ért el a tiltott, megvetett, tűrt, elfogadott, elismert  és most már kitüntetett kategóriáig az, ami a szakállas nőre vonatkoztatva -sajnálkozással –  még elfogadható lenne, de elfogadhatatlan akkor, ha az egyéb értéket nem hordozó semmit a másság jelszavával és kötelező jelleggel ünnepelni kell!

Ezzel a szavazással Európa alapvető értékeit – az igazi toleranciával együtt – nem megkérdőjelezték, hanem ünnepélyes keretek között a kukába rúgták.  Az EU címke a fiatalabb korosztályoknak CE címkévé vált. Ha továbbra is szótlanul hagyjuk – ne legyen illúziónk -, lesz még ennél is lejjebb.  Egy hamarosan importálandó  “játékos” nevelési példa:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20140511-nincs-meleghazassag-a-nintendo-jatekaban-a-ceg-bocsanatot-kert.html